Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo (preferibilmente punta di petto)
- 100 g di vino rosso secco
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di passata di pomodoro
- 5 g di zucchero (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1555.6 kJ / 371.8 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 27.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 851.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella (TM6)
15min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Asparagi sottovuoto
50min
Yogurt
12 Std.
Patate Sottovuoto
2h
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min