Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patate duchessa
1 Std.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2h
Flan al salmone affumicato
45min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.