Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Panini venostani
3h
Pane al lardo e timo
4h 50 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5h 20 min
Polka (pane francese)
5h