Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons rouges, en quartiers
- 120 - 150 g de carottes, en rondelles (0.5 cm)
- 50 - 70 g de branches de céleri, en tronçons fins (0.5 cm)
- 80 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 4 joues de porc (env. 150 g chacune)
- 2 c. à café de romarin frais
- 1300 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 89 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de tomates
35min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10 Std. 30 Min
Ragoût de fruits de mer
1 Std. 5 Min
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3 Std.
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
Değerlendirme yok
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Filet de porc à la sauce moutarde
35min
Gougères à la mousse de saumon
25 Std. 35 Min
Roulés de poulet sauce tomate
45min
Velouté de courgettes
45min