Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de baies de sureau
- 450 g de sucre en poudre
- 25 g de jus de citron (1-2 citrons)
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 961.2 kJ / 226.8 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 55.7 g
- Yağ
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Confiture de fraises
1h 5min
Gelée de pomme à la vanille
6h
Gelée de framboise
6h
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture de tomates vertes
24sa
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24sa
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Gelée de groseille
35 Min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min