Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
veya 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Alternatif tarifler
Œufs au lait au caramel
55 分钟
Bisque de crevettes
30 Min
Crème caramel
3小时
Poires au vin rouge
3h 20min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Soupe de poire au vin rouge
20 分钟
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Caramel de base
25 Min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min