Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
veya 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Alternatif tarifler
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1ωρ. 45 λεπτ.
Soupe de poire au vin rouge
20min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Poires au vin rouge
5h
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1óra 40p
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2ωρ. 20 λεπτ.
Poires au vin rouge
3h 20min
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 dk