Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
veya 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72 godz.
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Paskha (Entremets au fromage blanc)
24h
Poires au vin rouge
3h 20min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45min
Chutney d'oignon rouge
24h
Marmelade d'oranges
1h 30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min