Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2280 kJ / 546 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3hod.
Lemon curd
25min
Sphère chocolat-mandarine
12hod.
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Minipavlovas
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min