Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2280 kJ / 546 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2h 45min
Lemon curd
25min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Chutney mangue-raisin
35min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2h 45min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2 Std. 50 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.
Crumble rhubarbe-gingembre
55min