Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta risottata alle vongole
1 Std.
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 Std.
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Fusilli risottati alle seppie
40min