Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 Std. 30 Min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Risotto al nero di calamari
40min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min