Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Pepata di cozze
45 Min
Pasta risottata alle vongole
1h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min