Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a pezzi
- 300 g di foglie di verza a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di burro (isteğe bağlı)
- 50 g di Grana Padano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 70.6 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 802.8 mg
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Minestra di verze e patate
1 Std.
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 Min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min