Riso, verze e luganega
TM6 TM5 TM31

Riso, verze e luganega

4.3 (94 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di burro (isteğe bağlı)
  • 50 g di Grana Padano grattugiato (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
2717.5 kJ / 649.5 kcal
Protein
25.2 g
Karbonhidrat
70.6 g
Yağ
29 g
Doymuş Yağ
10.2 g
Lif
3.9 g
Sodyum
802.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler