Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a pezzi
- 300 g di foglie di verza a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 30 g di burro (isteğe bağlı)
- 50 g di Grana Padano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 70.6 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 802.8 mg
Alternatif tarifler
Pasta verze e pancetta
40min
Minestra di verze e patate
1 Std.
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.