Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a pezzi
- 300 g di foglie di verza a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 30 g di burro (isteğe bağlı)
- 50 g di Grana Padano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 70.6 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 802.8 mg
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Minestra di verze e patate
1h
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 Min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min