Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe, en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 24 g
Alternatif tarifler
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Sirop de vin
Değerlendirme yok
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 godz.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Poire Belle-Hélène
10 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Crème fouettée mascarpone
5min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5j 30 menit
Sapin de Noël apéro
1 Std.
Eclair caramel-noisette
2 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.