Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 820 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- 150 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2045.5 kJ / 485.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 691 mg
Alternatif tarifler
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto
30 min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto
55min
Risotto de quinoa à l'aubergine
3h
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min