Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 - 500 g de panais, épluché et coupé en morceaux (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 264 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Pommes vapeur
25 min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Chou vapeur (300 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20min