Cihazlar ve Aksesuarlar
芒果牛柳
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛肉條300 克
-
米酒15 克
-
香油15 克
-
醬油10 克
-
太白粉5 - 10 克
-
油15 克
-
洋蔥 切條(約0.5公分)100 克
-
蘆筍 切段(約4公分)150 克
-
芒果果肉 切條(長約4公分)150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
五香粉 (可省略)¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
1038.6 mg
Protein
62.8 g
Kalori
3514.9 kJ /
840.8 kcal
Yağ
43.6 g
Lif
5.2 g
Doymuş Yağ
176.4 g
Karbonhidrat
56.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
2020 超市系列-牛肉
8 Tarif
Tayvan
Tayvan