台式牛肉羅宋湯

台式牛肉羅宋湯

4.8 67 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 無鹽奶油 切塊
    25 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    120 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約1.5公分)
    120 克
  • 牛番茄 切塊(約1.5公分)
    250 克
  • 西洋芹 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 牛腩 切塊(厚約2公分)
    400 克
  • 番茄醬
    100 克
  • 蕃茄糊
    20 - 30 克
  • 乾燥月桂葉
    2 - 3 片
  • 雞高湯塊
    1 塊
  • 1000 克
  • 馬鈴薯 切塊(約1.5公分)
    150 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 4897.3 mg
Protein 102.6 g
Kalori 4729.5 kJ / 1131.5 kcal
Yağ 35.7 g
Lif 13 g
Doymuş Yağ 310.9 g
Karbonhidrat 100.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...