Cihazlar ve Aksesuarlar
炒牛肉條
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
30 mg
Protein
13.3 g
Kalori
529.5 kJ /
126.8 kcal
Yağ
7.8 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
0.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
基礎高溫料理
19 Tarif
Tayvan
Tayvan