Cihazlar ve Aksesuarlar
蝦滑
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
8 人份
Malzemeler
-
蝦仁 清除腸泥,詳見要訣400 克
-
米酒1 大匙
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
油1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
580 mg
Protein
7.3 g
Kalori
201.3 kJ /
48.1 kcal
Yağ
1.1 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
0.2 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
火鍋TIY
10 Tarif
Tayvan
Tayvan