Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 194 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Bignè con tre mousse
2h
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.
Confettura di cipolle di Tropea
55 min