Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 79 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1小时 35 分钟
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2小时 10 分钟
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2 Std.
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1小时