Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 79 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2h 30min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Cottura del riso jasmine
35min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Medaglioni di vitello sottovuoto
2u.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2u.