Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 79 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5sa 10 dk
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Asparagi sottovuoto
50min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min