Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 160 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 120 g di strutto
- 360 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno
-
500
g di carne trita di montone
veya 500 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino di macis
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di brodo di carne
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Salsa alle cipolle
- 160 g di cipolle a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di brodo di carne
- 10 g di brandy
- 30 g di panna (min. 30% di grassi) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4559.4 kJ / 1089 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 79.5 g
- Yağ
- 67.6 g
- Doymuş Yağ
- 31.9 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 381.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1h
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3h
Baozi brasati
1 godz. 30 min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45 min
Crema alla polpa di granchio
10min
Panna acida
Değerlendirme yok
Festival (frittelline giamaicane)
1 godz. 30 min
Pulled Pork con panini al vapore
3h
Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)
45 min
Corn bread (pane di mais)
1 godz. 30 min
Vichyssoise
6h
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1 godz. 10 min