Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 133 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2h
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12hod. 25min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Vitello tonnato sottovuoto
5h