Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 133 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min