Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbazzone reggiano
2 Std.
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Salsa carciofi e fagioli
1 Std. 10 Min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9h 20min
Scarpazza sarzanese
2 Std. 30 Min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Pizzoccheri bianchi
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1小时 15 分钟
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Panissa
45 Min