Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 182 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Ananas insaporito (200 g)
15min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min