Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 182 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Asparagi sottovuoto
50 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min