Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 182 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1h 20min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h