Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
Linguine aux champignons et aux lardons
30 min
Chili con carne
50 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 min
Risotto de poulet aux champignons
30 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Risotto courgette et bacon
35 min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1 Std.
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 Std.