Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
40
g d'huile végétale
veya 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
veya 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
veya 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Protein
- 206 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 111 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 54 g
- Sodyum
- 4376 mg
Alternatif tarifler
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Colombo de porc aux légumes
45min
Poulet aux poivrons
55 min
Poulet basquaise
50min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Blanquette de dinde
1h 40min