Cihazlar ve Aksesuarlar
薑母鴨
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
老薑 切片150 克
-
黑麻油50 克
-
米酒200 克
-
水600 克
-
帶皮去骨鴨腿 切塊(約5公分),以熱水川燙去血水700 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖⅛ 茶匙
-
鹽½ - 1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
27.5 g
Kalori
3027.5 kJ /
724.8 kcal
Yağ
55.5 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
21.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
尚讚!台灣味
11 Tarif
Tayvan
Tayvan