薑母鴨

薑母鴨

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 老薑 切片
    150 克
  • 黑麻油
    50 克
  • 米酒
    200 克
  • 600 克
  • 帶皮去骨鴨腿 切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
    700 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • ½ - 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 27.5 g
Kalori 3027.5 kJ / 724.8 kcal
Yağ 55.5 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 21.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...