榨菜炒牛肉

榨菜炒牛肉

4.3 18 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛肉絲
    300 克
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 玉米粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    5 克
  • 榨菜 略為沖洗,切絲(約0.5公分)
    80 克
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 2911.2 mg
Protein 61.1 g
Kalori 2595.6 kJ / 620.9 kcal
Yağ 33.3 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 176.4 g
Karbonhidrat 25 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...