Cihazlar ve Aksesuarlar
榨菜炒牛肉
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛肉絲300 克
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
玉米粉½ 茶匙
-
油20 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲10 克
-
嫩薑 切絲5 克
-
榨菜 略為沖洗,切絲(約0.5公分)80 克
-
糖½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
2911.2 mg
Protein
61.1 g
Kalori
2595.6 kJ /
620.9 kcal
Yağ
33.3 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
176.4 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
2020 超市系列-牛肉
8 Tarif
Tayvan
Tayvan