Cihazlar ve Aksesuarlar
蝦仁炒蛋
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
油 (炒蝦和炒蛋用)55 克
-
生白蝦仁 去腸泥 (詳見要訣)150 克
-
米酒10 克
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
680.6 mg
Protein
22.8 g
Kalori
1727.7 kJ /
413.3 kcal
Yağ
33.7 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
572.5 g
Karbonhidrat
5.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
超市系列-海鮮
9 Tarif
Tayvan
Tayvan