Cihazlar ve Aksesuarlar
小白菜炒豆包
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
蝦米 泡軟,瀝乾5 克
-
油炸豆腐皮 泡軟,切條(寬約1公分)30 克
-
紅蘿蔔 切薄片20 克
-
小白菜 切段(約5公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
糖1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3 g
Kalori
298.5 kJ /
71.5 kcal
Yağ
5 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
3.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan