滷豬腳

滷豬腳

4.8 31 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 5 克
  • 切片
    15 克
  • 切段
    30 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 豬腳 先以熱水川燙去除血水
    750 克
  • 八角
    2 粒
  • 冰糖
    40 克
  • 醬油
    150 克
  • 米酒
    50 克
  • 500 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 42.6 g
Kalori 2493.8 kJ / 596.6 kcal
Yağ 35.6 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...