Cihazlar ve Aksesuarlar
芋頭三菇羹
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁20 克
-
新鮮香菇 切丁6 朵
-
蘑菇 切丁6 朵
-
新鮮草菇6 朵
-
水800 克
-
芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉 加100克水調勻1 大匙
-
新鮮香菜5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.275 g
Kalori
293 kJ /
70 kcal
Yağ
1.712 g
Lif
1.214 g
Karbonhidrat
12.337 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan