Cihazlar ve Aksesuarlar
金針香菇湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
嫩薑 切絲10 克
-
乾香菇 泡軟、切片6 朵
-
金針 泡軟、去硬蒂60 克
-
水1200 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
0.355 g
Kalori
26 kJ /
4 kcal
Yağ
0.078 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
2.45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan