Cihazlar ve Aksesuarlar
筊白筍炒雪菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
雪菜 切小段(約1公分)30 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4.533 g
Kalori
397 kJ /
94 kcal
Yağ
5.917 g
Lif
2.824 g
Karbonhidrat
7.189 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan