Cihazlar ve Aksesuarlar
冬菜鴨湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
蔥 切段 (約5公分)20 克
-
薑 切片10 克
-
油2 大匙
-
米酒2 大匙
-
水1200 克
-
帶皮去骨鴨腿 川燙,切塊(約3公分)380 克
-
冬菜30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Protein
56 g
Kalori
5485 kJ /
1302 kcal
Yağ
113 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
回家喝湯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan