Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 克 蔥 ,切段 (約5公分)
- 10 克 薑 ,切片
- 2 大匙 油
- 2 大匙 米酒
- 1200 克 水
- 380 克 帶皮去骨鴨腿 ,川燙,切塊(約3公分)
- 30 克 冬菜
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 5485 kJ / 1302 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 113 g
- Lif
- 2 g