冬菜鴨湯

冬菜鴨湯

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 切段 (約5公分)
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 2 大匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 1200 克
  • 帶皮去骨鴨腿 川燙,切塊(約3公分)
    380 克
  • 冬菜
    30 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Protein 56 g
Kalori 5485 kJ / 1302 kcal
Yağ 113 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...