Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão

Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 doses

Malzemeler

Pudim e calda de limão
  • sumo de limão
    160 g
  • água
    850 g
  • açúcar amarelo
    280 g
  • casca de limão
    4 - 6 tiras de
  • leite
    15 g
  • manteiga
    60 g
  • farinha tipo 65
    130 g
  • fermento em pó p/ bolos
    2 c. chá de
  • ovos
    2
Boeuf bourguignon
  • dentes de alho
    3
  • cebola cortada em pedaços
    200 - 250 g
  • azeite
    15 g
  • ramo de cheiros (folha de louro, tomilho e salsa)
    1
  • carne de vaca s/ nervos e s/ ossos cortada em cubos (2-3 cm aprox.) (de preferência alcatra ou bochecha)
    700 g
  • bacon curado e fumado cortado em tiras
    150 g
  • vinho tinto
    300 g
  • água
    200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
  • cogumelos Paris
    200 g
  • cenoura
    300 g
  • amido de milho (isteğe bağlı)
    1 - 2 c. sopa de
  • Baguete cortada em fatias p/ servir

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1279.3 mg
Protein 53.2 g
Kalori 4570 kJ / 1092.3 kcal
Yağ 42.7 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 17.7 g
Karbonhidrat 115 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...