Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 2 - 3 filetes de pescado (p. ej. salmón, c/u 150 g, 2-2.5 cm grosor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Verduras al vapor
45min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min