Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 300 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- ¾ TL Salz
- 50 g Schalotten, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 120 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Porree, nur weiße Teile, in Ringen (1 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 20 g brauner Zucker
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 80 g Weißwein, trocken (isteğe bağlı)
- 150 g Crème fraîche
- 1 Baguette, in 12 Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1007 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1091 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30 min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Kabeljau-Gratin
50 min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Cremige Garnelen-Suppe
45 Min
Lachscremesuppe
20 Min