Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à 260 g)
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz für die Gewürzmischung
- 1100 g Wasser
- 600 g Rote Bete, roh (ca. 5 Stück), gleichgroß, ungeschält
- 200 g Sahne
- 250 g Milch
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (3 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 8 Zweige Thymian
- 2 Schalotten (40 g)
- 1 EL Öl
- 5 getrocknete Pflaumen, entsteint (30 g)
-
1
EL Muscovado-Zucker
veya 1 EL brauner Zucker - 30 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2936 kJ / 700 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2 Std.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Kalbstafelspitz
50min
Curryhuhn
2h 40min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 godz.
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h