Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 899 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 276.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Casadielles
3 Std.
Strudel de salchichas y uvas
1 Std. 50 Min
Galletas de parmesano
40 min
Marañuelas de Avilés
3h 15 min
Sequillos
1 Std. 15 Min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2h
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Bollos preñaos
2u. 30min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 Std.
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 min