Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema de almendra (franchipán)
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
- 20 g de brandy
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendidas (aprox. 40x30 cm)
- 1 judía blanca seca o sorpresa
-
1
manzana pelada y en láminas
(isteğe bağlı)
veya 1 pera pelada y en láminas (isteğe bağlı) - 1 huevo batido
- 25 g de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2659 kJ / 636 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 49.6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Pâte sucrée
55 min
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Mince pies
1 Std.
Corbatas (Cantabría)
3u. 10min
Brioche con frutas y pasas
3u. 10min
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1 Std. 20 Min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3h 15 min
Pizza de mascarpone y arándanos
1h 30min
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30 min
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3 Std. 30 Min