Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
veya 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
veya 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 801 mg
Alternatif tarifler
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Cioppino
55 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Shrimp Sauté
25 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min