Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 17 oz green tomatillos, halved
- ½ oz serrano chili, seeds optional, to taste
- 60 oz water, divided
- 5 leaves fresh epazote
- 2 tbsp pumpkin seeds
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 2 tsp dried Mexican oregano, plus extra to serve
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- lime, to serve
- chili powder, to serve
- corn tostadas, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pico De Gallo
15p
Carnitas
50 Min
Horchata "Coconut Water"
5 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Tomatillo Salsa
20 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Tamales Verdes
2h 55min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pozole Rojo
2h 5min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h