Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 17 oz green tomatillos, halved
- ½ oz serrano chili, seeds optional, to taste
- 60 oz water, divided
- 5 leaves fresh epazote
- 2 tbsp pumpkin seeds
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 2 tsp dried Mexican oregano, plus extra to serve
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- lime, to serve
- chili powder, to serve
- corn tostadas, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tamales Verdes
2h 55min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tortilla Soup
25min
Cochinita Pibil
4 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Pico De Gallo
15min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Ceviche
1h 10min
Tex-Mex Turkey Soup
50min