Cihazlar ve Aksesuarlar
打拋雞肉末
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
去皮雞胸 切塊(約3公分)250 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒2 根
-
紅蔥頭30 克
-
油30 克
-
蠔油1 茶匙
-
魚露2 茶匙
-
新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎1 把
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
30 g
Kalori
1234 kJ /
295 kcal
Yağ
16.3 g
Lif
1.7 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A-TY 泰國媽媽味
10 Tarif
Tayvan
Tayvan