Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 15 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
-
80
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
veya 80 g de beurre spécial cuisson, ou de ghee -
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
veya 20 g de beurre pour la cuisson ou de ghee - 16 ormeaux, décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Salade de poulpe sous-vide
8 godz.
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Mayonnaise
5min
Tellines en persillade
1h 30min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Gambas au romarin
40min
Carottes râpées à ma façon
20min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Sauce vierge
10min
Aïoli
10min
Sauce mayonnaise
10min