Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 15 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
-
80
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
veya 80 g de beurre spécial cuisson, ou de ghee -
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
veya 20 g de beurre pour la cuisson ou de ghee - 16 ormeaux, décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Crème d'avocat aux herbes
10 Min
Tellines en persillade
1h 30min
Mayonnaise
5 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 Min
Chou-fleur vapeur
20min