Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
-
2
brins de thym frais
veya 1 feuille de laurier frais - 1 clou de girofle (isteğe bağlı)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 69 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillon de légumes
1 Std. 30 Min
Fond de viande
3h
Fond de volaille
45min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
Soupe au bœuf et nouilles chinoises
45min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30 min
Fond de viande
45min
Bouillon de poulet maison
50 min
Fond de légumes
45min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min
Lait D'Avoine (Métrique)
1h 10min
Thé glacé aux fruits et à la cannelle
30 min