Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (isteğe bağlı)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
veya 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 69 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1h
Pot-au-feu madrilène
2 Std. 20 Min
Soupe phô au poulet
5 Std. 10 Min
Raviolis de crevettes
50 Min
Pudding au riz noir
1h 15min
Bouillon de légumes
1h 30min
Fond de volaille
45min
Soupe won ton
40 λεπτ.
Bouchées au porc
1h 5min
Bouillon de poulet maison
50 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min