Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (isteğe bağlı)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
veya 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 69 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Demi-lunes épinard-poulet
35 Min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Fond de volaille
45 Min
Bouillon de pelures d'oignon
1h 5min
Gruau d'avoine épointée
35 Min
Gelées aux fruits et graines de chia
2 Std. 15 Min
Fumet de crustacés
25 min
Truite vapeur à la chinoise
55 min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45 Min
Bouillon de poulet maison
50 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min