Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tapenade de Marseille
15min
Tapenades variées
10min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Pissaladière classique
2 Std.
Panisses marseillaises
3hod.
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Polenta de châtaigne
30min
Tapenade
10min
Pissaladière
3hod.
Pompes à l'huile
3hod.
Pissaladière à l'origan
3 Std. 20 Min
Rouille
10min