Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
veya 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
veya 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1295 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1h
Pesto persan
10 Min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 Std. 10 Min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 λεπτ.
Focaccia aux pois chiches
3ωρ.
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Pilaf de riz aux fruits secs
40 λεπτ.
Riz indien aux fruits secs
40 λεπτ.