Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
veya 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
veya 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1295 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulai de seitan et légumes
50 Min
Pesto au basilic
10 Min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Crêpes à la ricotta et aux épinards
1h 40min
Falafels
12h 45 min
Rouleaux impériaux (nems)
30min
Socca aux légumes d'été
55min
Falafels
24h
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 Min
Tielle sétoise
3h 30 min
Nouilles à la sauce tomate et boulettes d'aubergine aux graines de chia
1 godz. 45 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min