Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 - 300 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (3-5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 154 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 2 mg
Alternatif tarifler
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Pommes vapeur
25 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min
Dorer légèrement des haricots verts
25 min