Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 100 g de pomme de terre, détaillée en cubes (1 cm)
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 482.8 kJ / 115.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 14.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 743.3 mg
Alternatif tarifler
Soupe de courgette et carotte au kiri
35 min
Velouté de carottes
30 min
Soupe de légumes
40 мин.
Velouté carotte-panais
35 min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 мин.
Soupe poireau-pomme de terre
1 godz.
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40 мин.
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 мин.
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 min
Soupe de butternut et gingembre
35 min
Soupe de potimarron aux épices
45 min