Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 1000 g di anatra a pezzi e lasciata a bagno in acqua, sale e fettine di limone per 30 minuti
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di Cognac
- 80 g di succo di arancia
- 30 g di succo di limone
- 100 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- 1 arancia, preferibilmente biologica a fette
- 1 insalata valeriana, lavata ed asciugata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Agnello al vino
40 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min