Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 235 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro + q.b.
- 250 g di Emmental a fette (2 mm circa)
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3656.8 kJ / 874 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 50.9 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salatini würstel ed Emmental
1h
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Pizza Margherita
2h
I tacconi allo sgagg
2h
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Focaccia al formaggio
55min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1h 30min
Quiche ai pomodorini
1h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Pasta al forno classica
1h 30min